Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το νέο studio του Patrick Söderlund 

*
Ο Patrick Söderlund μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για το νέο του studio, το Embark, καθώς και concept art από ένα sci-fi game που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη. Το studio ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες από συνολικά 6 άτομα και ήδη βρίσκεται εγκατεστημένο στο “σπίτι” του στη Στοκχόλμη με περισσότερους από 50 υπαλλήλους, ύστερα από έρευνα μεταξύ πολλών αιτήσεων. Ύστερα από τη δημιουργία της βασικής του ιστοσελίδας και την... τακτοποίηση όλων των σχετικών εγγράφων, το studio ξεκίνησε ήδη να δουλεύει πάνω στο πρώτο του παιχνίδι, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την ιδεολογία των ανθρώπων που βρίσκονται στην ομάδα. Το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα σχετικά με το παιχνίδι, πρόκειται για ένα co-op free-to-play action game στο μακρινό μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*